2de selectiewedstrijd District Zuid

Op 14 december a.s. organiseren de Recreatiemenners Ysselsteyn de tweede selectiewedstrijd voor ‘Strijd der Districten’. De derde en laatste selectiewedstrijd zal op 3 en 4 jan. 2015  in Panningen verreden worden. Voor de selectie zullen de twee beste resultaten tellen waarbij de wedstrijd Panningen verplicht is om te rijden maar deze hoeft niet mee te tellen als resultaat.
De tweede selectiewedstrijd wordt verreden in de ruime rijhal van manege Hermkushof te Merselo. In een kleinere tweede hal kan worden los gereden. Ook in het zuiden begint ‘de Strijd’ weer steeds meer te leven.

Buiten de reguliere rubrieken zal er ook een rubriek jeugd, hobby en jonge paarden zijn.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door:

www.HetVeulensPaardenhuys.nl

Inschrijven voor de minimarathon kan nog steeds, er zijn nog voldoende plaatsen vrij. Klik op onderstaande link voor meer informatie en inschrijven voor deze wedstrijd:

indoor minimarathon 14 december 2014