8-6 Rit te Weert

Beste leden,

De recreanten commissie heeft voor zaterdag 8 juni een rit op de planning staan voor al onze leden die hier aan deel willen nemen met koets of eventueel te paard. In de mooie omgeving van Weert waar onze secretaris sinds kort is gevestigd. Onze secretaris woont direct aan een natuur gebied wat natuurlijk super is. Inspannen/opzadelen en meteen de paden op. Angela zou graag iedereen om 12:00 uur willen verwelkomen met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Rond 13:00 uur dan ingespannen of opgezadeld staan om te vertrekken. In het natuurgebied zijn er veel opties tot inkorten of verlengen van de route. Vandaar gelieve aan te geven welke afstand je ongeveer zou willen rijden. Denk bijvoorbeeld aan 10, 15, 20 of 25 kilometer. Zo is er voor ieder wat wils.

Opgeven bij Angela van de Ven via: secretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl