Afmelding Dressuur/Vaardigheid 8 november

Beste menners en menliefhebbers.

Waar we in ons achterhoofd altijd rekening mee hebben gehouden waren  verscherpte Coronaregels.
Omdat de regels inderdaad  zijn aangescherpt moeten we met pijn in ons hart melden dat we de wedstrijd van 8 November hebben afgelast.
De risico’s, niet alleen vanwege de kans op pittige boetes, maar ook de verantwoordelijkheid die we moeten nemen voor ieders gezondheid,
wegen zwaarder dan het grote plezier die we beleven aan iedere wedstrijd en de 100%  bereidheid waarmee we echt altijd graag voor iedereen klaarstaan.

Gelukkig hebben wij een hobby die in de bossen, op straat, in de heidevelden, het hele jaar door weer en wind,  altijd kan worden beoefend.
Dat is wat veel sportbeoefenaars niet kunnen zeggen. Misschien is het een schrale pleister op de wonde maar meer kunnen we er niet van maken.
Namens de Menvereniging Peel en Maas: Blijf rijden, blijf voorzichtig en gezond en we zien elkaar weer als de omstandigheden gunstig zijn.

Wedstrijdorganisatie en PR Menvereniging Peel en Maas