Dressuur/Vaardigheids wedstrijden 8 en 29 November 2020

Beste Menners en Menliefhebbers,

Onder voorbehoud dat de regels omtrent Corona kunnen worden aangescherpt kunnen we nu nog twee leuke en gezellige wedstrijden aanbieden. Het worden twee mooie outdoor wedstrijden met Dressuur en Vaardigheid in het prachtige complex van de Vosberg. De Manege van de Cavaliers in Panningen.

Het is vooral fijn dat het buiten gehouden wordt en dat we alle Corona regels ter harte nemen. Ook de recreatieve ruiter is van harte welkom. Op beide dagen is het mogelijk om 2 proeven te rijden. Dressuur is te rijden in 30 bij 60 ring, 40 bij 80 ring en 40 bij 100 ring. Vaardigheid mag ook twee keer gereden worden. Inschrijfgeld is 12,50 per proef.

Dus: heb veel plezier met je paard of pony en geniet van twee gezellige dagen op Manege de Vosberg in Panningen.

Opgeven bij voorkeur via MijnKNHS, klikken kan op de onderstaande link
8-11-2020 drs/va
29-11-2020 drs/va
Impuls rijders zonder KNHS lidmaatschap kunnen zich opgeven via: wedstrijdsecretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl