Minimarathon Kampioenschap District Zuid

Beste Menners en Ruiters opgelet:
De inschrijving voor onze jaarlijkse minimarathon op 11 en 12 januari is geopend. Ook dit jaar hebben wij vanuit het District Zuid de kans gekregen om het Kampioenschap te organiseren. Dit jaar zijn we als vereniging een nieuwe samenwerking aangegaan en heeft de indoorwedstrijd een nieuwe locatie gekregen. Deze editie gaat plaats vinden in de bij velen bekende Manege de Vosberg te Panningen.

Op zaterdag zal er bij voldoende aanmeldingen een rubriek voor Jonge paarden en de Jeugd plaatsvinden. Diezelfde dag is er ook een rubriek voor ruiters/amazones. Hier volgt later nog informatie over. Op zondag vinden de andere rubrieken van de Strijd der Districten plaats met finale. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken naar deze spannende en leuke dagen.

Voor inschrijving voor de Impuls, Jonge Paarden en Jeugd via: wedstrijdsecretariaat@menvereningingpeelenmaas.nl
Voor de overige menrubrieken graag inschrijven via Mijn KNHS