Nieuwe oefenlocatie

Beste menners.

We  hebben een nieuw terrein om te  trainen op Donderdag  en wedstrijden te rijden. Manege de Vosberg In Panningen.
Bij menigeen wel bekend vanwege de mooie menwedstrijden die altijd worden gehouden.

Bij de ruitervereniging  PSV De Cavaliers Helden  hebben we een mooi oefenterrein gekregen waar we op Donderdag onder leiding van onze eigen gediplomeerde instructeur  Pierre Sommers onze lessen kunnen voortzetten. Iedereen is van harte welkom om op een donderdagmiddag eens te komen kijken en misschien proberen of deze tak van paardensport ook voor u wat is?

We zijn heel blij dat we hier onderdak hebben gevonden en hopen op een goede samenwerking. Dat we samen een verrijking van onze mooie paardensport kunnen zijn.