Indoors 2018 – 2019

Uitslag 9 december

Parcours 9-12

Menvereniging Peel en Maas organiseert deze winter naar verwachting 3 Indoors bij Manege Hermkus Hof in Merselo. Bij deze nodigen we u graag uit om deel te nemen. Deelname is voor jeugd, recreatie- en wedstrijdmenners.

DATA:

Zondag 9  december 2018:  Indoor Impuls Vaardigheid

Zaterdag/Zondag 12/13 januari 2019:  Mini Marathon Strijd der Districten Kampioenschap District Zuid

Zondag 10 februari 2018: Indoor (Impuls) Vaardigheid

LOCATIE:                                    Manege Hermkus Hof, Weverslo 4, 5815 CA Merselo

Bij jeugdmenners graag de leeftijd vermelden op het opgaveformulier. Manege Hermkus Hof beschikt over 2 rijhallen. U kunt binnen losrijden.

Wilt u meedoen? Dan graag bijgaand opgaveformulier (zie onderaan tekst) volledig invullen en mailen naar het wedstrijdsecretariaat van Menvereniging Peel en Maas t.n.v. dhr. Wim Verhoeven via: wedstrijdsecretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl. Opgave via MijnKNHS geniet de voorkeur!!

INSCHRIJFGELD

minimarathon  € 17,50
vaardigheid      € 12,50 op wedstijddag

* Een extra start van een al opgegeven combinatie kan alleen als er plaats is en de kosten zijn dan €5,00 (ter plaatse te regelen).

*Verder dingen alle starters mee om de prijzen.

Het inschrijfgeld kunt u overmaken naar het rekeningnummer van Menvereniging Peel en Maas: (IBAN nummer NL 54 RABO 0133 2006 47) onder vermelding van INDOOR 2018/2019, uw naam en datum wedstrijd(en).

Opgeven voor de Indoor (Impuls) Vaardgheid is mogelijk tot 3 december 2018 en opgeven voor de  Mini Marathon is mogelijk tot  5 januari 2019. BETALING IS OPGAVE.

opgaveformulier-18-19v3

Heel veel rijplezier!