Opening Hippisch Centrum de Vosberg met deelname door diverse leden.

Het afgelopen jaar is er veel vernieuw aan onze accommodatie. De kleine hal is verlengd en de grote wedstrijdhal heeft een nieuwe keerwand en verlichting.
De kantine heeft een grote metamorfose ondergaan.
Om dit af te sluiten willen we dit vieren met een grote heropening waarbij we tevens stilstaan bij het 90 jarig bestaan van onze vereniging.
We willen diverse takken van de paardensport voorbij laten komen. Hierbij zal de mensport dus zeker niet ontbreken.
Rond 13 uur zal er een clinic gegeven worden door Jeroen Houterman waarbij de clubleden Brent Janssen, Carlo Vermeulen en Eric Steijvers met hun aanspanning zullen rijden.
Tijdens het rassendefile om 15.30 uur zal onze penningmeester Kitty Jonker met haar welsh pony en Eric Steijvers met zijn haflinger deelnemen.
Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen.