Trainingsdag Vaardigheid + Buitenrit

Goede dag leden van Menvereniging Peel en Maas en andere geïnteresseerde,

Op onderstaand verzoek van de Wedstrijdcommissie zijn er te weinig aanmeldingen binnen gekomen om weer een ‘Trainingsdag Hindernissen’ te organiseren dus helaas laten we deze dit jaar vervallen.

Wellicht komt er hiervoor nog een alternatief later dit najaar.

Nu is er aan ons gevraagd om eens een keer een ‘Trainingsdag Vaardigheid’ te organiseren..

Op zondag 26 aug willen we dit organiseren op het oefenterrein in Kronenberg. (Bij Manege den Umschwing)

Alleen om ook een leuke activiteit voor onze recreatiemenners (zijn ook de wedstrijdmenners!) wordt er ook een leuke bosrit van ± 15km uitgezet.

U kunt aan beide meedoen of één onderdeel apart.

De rit is ± 15km en kan vooraf aan de vaardigheid gereden worden.

De vaardigheid kan vanaf 9 uur (eventueel gezamenlijk) verkend worden en u krijgt het parcours  ± 10 minuten ter beschikking.

Om bijvoorbeeld 2 keer het parcours te rijden of één keer onder begeleiding dit alles in overleg wat u wilt.

De begeleiders zijn Carlo en Pierre.

Graag via de mail opgeven voor 20 augustus en aangeven waar u aan wilt deelnemen en ook de invulling van de vaardigheid. (o.a. wel of geen begeleiding.)

Helm verplicht voor menner en groom

Voor leden van Peel en Maas is de deelname gratis.

Géén leden kunnen deelnemen à € 10,=

Mvg