Indoor Minimarathon 2023 Panningen

Menvereniging Peel en Maas nodigt op 7 en 8 Januari 2023 Menners en Ruiters uit voor een spetterende  indoor.

Voor de wedstrijdmenners die zich willen kwalificeren voor de Strijd der Districten zal dit de laatste selectie wedstrijd zijn. Natuurlijk wordt onze spannende indoor gehouden op het prachtige terrein van Hippisch centrum “De Vosberg”  te Panningen. Waar we onder auspiciën van de KNHS zal worden verreden.

Tegelijkertijd bieden we net als voorgaande editie een heel leuke speciale rubriek onder het zadel aan. Wat maakt het zo speciaal? In deze rubriek worden ruiter en paard uitgedaagd om hindernissen te nemen zoals de menners ze rijden. Dit maakt het spannend, uitdagend en soms ook hilarisch om te zien. Geen springen, geen dressuur maar de kortste correcte route tussen de hindernissen vinden en dat zo snel mogelijk.

Als laatste zijn we verheugd te kunnen melden dat we dit jaar ook nog een Shetlander rubriek organiseren. Altijd leuk en toch ook indrukwekkend om de kleine, maar dappere krachtpatsers vliegensvlug en met plezier de hindernissen te zien nemen.

Dit betekent dat iedereen: amateur en prof, lid of niet lid van een vereniging of de KNHS bij ons mogen starten.
Leuk voor alle paardenliefhebbers om een keer te proeven van de sfeer en gezelligheid bij onze wedstrijd en vrijblijvend je eigen kennis en kunde een keertje uit te proberen.

Alvast fijne feestdagen en hopelijk zien we jullie op 7 en 8 januari.

Reacties zijn gesloten.