Najaarsrit 2021

17 oktober 2021.

Joepie, wat hadden we er weer zin in. Na anderhalf jaar pauze onze Vereniging’s eerste orientatierit weer.
En dat ook nog bij Roy Thijssen. Hartstikke benieuwd waren we naar zijn nieuwe stekkie en we werden niet teleurgesteld.
Veel succes en een mooie toekomst  gewenst met je bedrijf  RT Stables in St Anthonis.

We werden ontvangen met lekkere koffie en thee en Louis was zoals altijd weer paraat om de financiën te regelen.
Hij en Jan Tonnaer hebben de hoofden bij elkaar gestoken om de route uit te zetten  (Louis had de route zelfs al doorgefietst!)

En ook het weer werkte mee, het begon oktoberkoud en het werd steeds warmer en zonniger.
De opkomst was ook geweldig en dat deed ons ook veel plezier. Onder het rijden kwamen we veel menners tegen.
Op een gegeven moment kwamen we aan bij een kruising midden in het bos en kwam er tegelijkertijd van alle drie de kanten een koets aan. Dit leverde een paar hilarische momenten op.
Gelukkig (Louis weer met vooruitziende blik) konden we op Louis en zijn telefoonnummer en fotografisch geheugen rekenen.
Bij terugkomst hadden we een lekker tomatensoepje en een heerlijke appelvlaai.
Wat de dag helemaal af maakte was dat we het na zo’n lange tijd weer fijn vonden om mekaar weer te zien en bij konden praten.
Zo zie je maar weer. Alles komt goed.
Alle vrijwilligers en Familie Thijssen die deze dag mogelijk hebben gemaakt: vriendelijk bedankt en tot ziens.