Oefendag Dressuur/Vaardigheid 19 maart Panningen

Op Zondag 19 Maart biedt Menvereniging Peel en Maas op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder beoordeling je dressuurproef of een vaardigheid te komen oefenen. Deze vind plaats op de mooie en ruime opgezette grasvelden van Manege te Vosberg in Panningen. Waar wij ook dit jaar het Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid mogen organiseren. 

Aangezien er GEEN beoordeling plaatsvind, het ideale moment om een keertje je jonge paard/pony mee te nemen om tussen de witte hekjes/pionnen te rijden. De uitgelezen mogelijkheid om een nieuwe discipline te ontdekken als recreant of beginner, maar ook zeker geschikt om nog even zelf rustig te oefenen met de feedback/bevindingen van onze impulsmarathon afgelopen weekend. 

Officiële kleding hoeft niet, helm/cap zijn uiteraard wel verplicht. 

Geen startlijst, volgorde in de vaardigheid wordt bepaald door de ringmeester, zodat er een beetje orde blijft en eventuele poorten verzet kunnen worden. 

De 80*40 dressuurring en het vaardigheidsparcours zullen beschikbaar zijn van 10:00 uur t/m 15:00 uur. Voor eigen leden is deze dag gratis en voor niet leden slechts 10 euro, gelieve deze af te rekenen bij Carlo Vermeulen.
Opgeven bij secretariaat van de Menvereniging Peel en Maas: secretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl

Hopend op een gezellige, respectvolle en leerzame dag met een grote opkomst bij:
Manege De Vosberg
Ninnesweg 176
5981 PD Panningen

Reacties zijn gesloten.