Samengestelde Menwedstrijd 8 Augustus 2021 zonder dressuur

Programma 2021

Door aanscherping van de coronaregels hebben we moeten besluiten de tweedaagse wedstrijd om te zetten naar een ,eendaags meetmoment op zondag 8-08-2021 zonder dressuur en zonder overnachten.

• Dus Vaardigheidparcours en aansluitend Marathon met 6 Hindernissen zonder A traject. Losrijden op terrein tegenover vaardigheidterrein.
  • Deelnemers en grooms gelieve de Covid-checklist ingevuld mee te nemen.
  • Auto’s s.v.p. parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen, niet rond het wedstrijdterrein
  • Vrijdag: Verkennen vanaf 13:00 uur
  • Zaterdag: Verkennen hele dag. Secretariaat open vanaf 16:00 uur, wanneer mogelijk eerder. Briefing zaterdag 18.00 uur
  • Zondag: Secretariaat open vanaf 07:30 uur
    Start vaardigheid 09.30 uur
    Start Marathon: 10:00 uur
    Zondag vaardigheid verkennen tot 9.30 , 10.30 en 12.30 en als de tijd het toelaat.
  • Diegene die dit te weinig tussentijd vinden i.v.m. eventueel omspannen kunnen dit aangeven als opmerking op mijn KNHS bij de inschrijving voor deze wedstrijd!
  • Jonge Paarden (JP) en Impuls rubriek rijden 4 hindernissen.
  • L rubriek rijdt 6 hindernissen t/m letter E. De F is geneutraliseerd en daar kan ten alle tijden door heen gereden worden.

Overzicht met tekeningen Update
Definitieve startlijst vaardigheid en marathon 8-8-2021