Overlijden Lid Lei Geelen

Lei Geelen

Beste leden van de Menvereniging Peel en Maas.

Woensdagochtend 27 april 2022 is Lei Geelen, 85 jaar, ons ontvallen.
Lei was een fantastisch en liefdevolle  familiemens en een scharrelvarkensboer van het eerste uur.
Hij toonde zich een ware flora en fauna liefhebber want behalve zijn mooie diervriendelijk bedrijf en landgoed heeft hij met zorg veel bomen en struiken aangelegd waar je van kunt eten en snoepen en waar mensen vrij zijn om door te wandelen.
Paardenman in hart en nieren was hij altijd trouw bij onze vergaderingen en wedstrijden en ook bij de nationaal en internationale wedstrijden was Lei altijd een graag geziene en gerespecteerde gast.

Lei was altijd duidelijk, eerlijk,  bescheiden, vriendelijk, hartelijk, betrokken en een groot liefhebber van het edele Haflinger paardenras.
Ook was Lei een zeer kundige menner, wijd en zijd en zelfs over de grenzen bekend met zijn fantastische shows waarin hij, angela en het team prestaties neerzetten waarmee ze veel respect hebben vergaard en nu nog steeds onnavolgbaar zijn..
Wie herinnert zich niet de spectaculaire zesspan stunt waarin lei van de koets afging en de haflingers (allemaal afstammelingen van zijn geliefde haflingermerrie  Monique) zonder koetsier links, rechts, draf, of in galop liet gaan, puur op de stem van Lei. En daarbij soms een verbouwereerde gast alleen op de koets achterlatend.

Wij van de Menvereniging Peel en Maas condoleren de Familie Geelen en wensen ze veel sterkte met het grote verlies van deze  geweldige man, vader en opa.
Voor altijd uit het oog maar voor altijd in ons hart,

Menvereniging Peel en Maas

Spectaculaire uitvoering van Lei Geelen zijn skills.

Reacties zijn gesloten.