Spannend Menkampioenschap  District Zuid verreden op terreinen van Mange de Vosberg in Panningen

Afgelopen zondag 10 juli werd een van de selectiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap verreden en het animo was groot. Er waren zelfs vier ringen voor de Dressuur opgebouwd om het grote aantal deelnemers te kunnen plaatsen.

Het weer was perfect, deelnemers netjes voorbereid, paarden goed getraind kortom het was weer een lust voor het oog. Ook kleine problemen werden door de creativiteit en kunde van onze geweldige vrijwilligers perfect opgevangen.

De vaardigheid was technisch een echte uitdaging met veel poortjes die goede planning vooraf vergden. Zeer spannend om dezen als menner maar ook als toeschouwer te mogen meemaken.
Het leukste was dat dit ook mede de reden was dat de uitslag voor sommige winnaars compleet als een verrassing kwam.
Vooral voor Angeline Steyvers, Jan Tonnaer en Carla Denissen was dit duidelijk een geweldige opsteker en zorgde voor veel vrolijkheid alom. Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Ook werd het een lekkere prijsuitreiking vanwege de goed gevulde boodschappentas gesponsord door de plaatselijke Coop.

De beste drie aanspanningen van de enkel, twee en vierspannen mogen naar Ermelo waar in  23 Augustus het  Hippiade Mennen Nederlands Kampioenschap wordt verreden.
Natuurlijk zullen we daar aanwezig zijn en we wensen al onze winnaars veel succes en natuurlijk gaan we voor het best haalbare resultaat.
Voor de uitslagen verwijzen wij jullie graag naar de pagina van de dressuur/vaardigheid onder het blokje Onze Wedstrijden.

Reacties zijn gesloten.