Over ons

Door samenvoeging van de twee toonaangevende verenigingen N.L.A. en R.M.Y. in Noord Limburg is de nieuwe Menvereniging Peel en Maas ontstaan.

Met respect voor alle leden en een nieuwe opzet in deze vorm, hopen we voor de toekomst ons te kunnen verheugen op een groeiend ledenbestand en een bloeiend verenigingsleven. Binnen de vereniging is ruimte voor iedereen die de mensport een warm hart toedraagt.

Menvereniging Peel en Maas heeft al meer dan 25 jaar lang ervaring in het organiseren van alle activiteiten in de mensport. Van koetsentochten, ook voor minder validen, tot internationale menwedstrijden. Op ons fraaie terrein in Ysselsteyn organiseren wij ook jaarlijks een impulswedstrijd in maart en een samengestelde menwedstrijd in augustus. In de winterperiode worden er doorgaans èèn indoor georganiseerd.

Ook buiten de wedstrijden om organiseren wij verschillende activiteiten. Zo lessen diverse leden samen bij de zelfde instructeur, door op een oefenterrein

Voor geïnteresseerde menners organiseren wij op aanvraag ook cursussen voor het behalen van enkel-, dubbel en meerspan menbewijzen.  Eén van de hoogtepunten van onze vereniging is onze jaarlijkse menvakantie. Ieder jaar reizen we gezamenlijk met onze paarden en wagens een midweek naar een mooie menlocatie in Nederland. Ook bestaat de mogelijkheid om een recreatiemiddag of –avond te organiseren voor  een bedrijfs- of familie-uitje.

Neemt u voor meer informatie gerust contact op met ons secretariaat.

Reacties zijn gesloten.