Wedstrijdcommissie

De wedstrijdtak is een belangrijke pijler van onze vereniging. Het organiseren van wedstrijden binnen onze vereniging wordt verzorgt door onze wedstrijdcommissie.

De wedstrijdcommissie organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten voor de wedstrijdmenner, met als hoogtepunt van het jaar de samengestelde menwedstrijd.

De wedstrijdcommissie komt regelmatig bij elkaar om te vergaderen. De wedstrijdcommissie bestaat uit de volgende leden:
Pierre Sommers (voorzitter), Angeline Steijvers, Wies van der Sterren, Bert Willems & John Smeets.

Bestuursleden die deze commissie ondersteunen:
Stefanie Baltissen, Carlo Vermeulen, Eric Steijvers & Ger Verstegen.

Wedstrijden Peel en Maas

In het voorjaar organiseren we een impuls marathon en in het najaar een samengestelde menwedstrijd.

Daarnaast worden er regelmatig oefendagen georganiseerd, waarbij onze leden onder begeleiding de wedstrijdsport kunnen oefenen.

Terugblik Nederlandse Kampioenschappen Exloo

16-17 september waren de Nederlandse kampioenschappen klasse L en M in Exloo. Ook waren er rijders van onze menvereniging geselecteerd. Ilse Steijvers enkelspan pony klasse L met haar pony Tess reed naar een verdienstige 11e plaats. Demi Van Bree enkelspan pony klasse...

Indoor minimarathon Panningen

Het is al weer donker aan het worden en dat betekent dat wij vooruit aan het kijken zijn naar de wedstrijden voor 2024. Dat betekent dat onze indoor Minimarathon er weer aankomt op 6/7 Januari 2024. Zijn jullie er ook bij?

Pierre Sommers vrijwilliger van het jaar

Pierre Sommers! Met trots presenteren wij onze Vrijwilliger van het jaar. Menvereniging Peel en Maas heeft veel aan deze onvermoeibare, vriendelijke, rustige duizendpoot te danken en daar zijn we zeer dankbaar voor. Gefeliciteerd en ga vooral zo door Pierre.

Hindernissen oefenen leden 17 augustus

Na ons wedstrijdweekend hebben enkele leden van onze vereniging donderdagavond de kans gegrepen om een paar van de hindernissen te rijden. Voor een aantal combinaties was het een mooie gelegenheid om kennis te maken met het rijden van hindernissen. Voor de andere...

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is de grootste Nederlandse sportfederatie voor de paardensport.

Op Hoefnet vind je al het laatste wedstrijdnieuws.

Share This