Impulsmarathon 10 maart 2024

Nadat we vorig jaar afscheid hebben genomen van ons wedstrijdterrein in Ysselsteyn zijn we in oktober gestart met de werkzaamheden aan ons nieuwe wedstrijdterrein in Panningen. Eerst zijn we begonnen met het perceel op te schonen en de ondergrond klaar te maken voor de wedstrijd.
Afgelopen weken is er door onze leden veel werk verzet om het terrein aan te planten met bomen en struiken. De hindernissen zijn ook al uitgezet en de terreinindeling is gemaakt. Zo zijn we al bijna klaar voor onze impulsmarathon op 10 maart. Er bestaat de mogelijk om de dressuurproef te rijden. De marathon bestaat uit de vaardigheid (H1) gevolgd door 5 hindernissen. Aanmelden kan via mijnknhs of via mail naar wedstrijdsecretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl. Voor verdere vragen kun je ook contact opnemen met Angeline via 0629379241. We hopen jullie te verwelkomen op ons nieuwe wedstrijdterrein bij Hippisch Centrum “De Vosberg”, Ninnesweg 176, 5981 PD in Panningen!

Wedstrijdcommissie

De wedstrijdtak is een belangrijke pijler van onze vereniging. Het organiseren van wedstrijden binnen onze vereniging wordt verzorgt door onze wedstrijdcommissie.

De wedstrijdcommissie organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten voor de wedstrijdmenner, met als hoogtepunt van het jaar de samengestelde menwedstrijd.

De wedstrijdcommissie komt regelmatig bij elkaar om te vergaderen. De wedstrijdcommissie bestaat uit de volgende leden:
Pierre Sommers (voorzitter), Angeline Steijvers, Brent Janssen, Stefanie Baltissen, Bert Willems & John Smeets.

Bestuursleden die deze commissie ondersteunen:
Carlo Vermeulen, Eric Steijvers & Ger Verstegen.

Wedstrijden Peel en Maas

In het voorjaar organiseren we een impuls marathon en in het najaar een samengestelde menwedstrijd.
In de winter organiseren wij een indoor minimarathon.

Daarnaast worden er regelmatig oefendagen georganiseerd, waarbij onze leden de wedstrijdsport kunnen oefenen.

Wedstrijdterrein Panningen is er klaar voor

Nadat we vorig jaar afscheid hebben genomen van ons wedstrijdterrein in Ysselsteyn zijn we in oktober gestart met de werkzaamheden aan ons nieuwe wedstrijdterrein in Panningen. Eerst zijn we begonnen met het perceel op te schonen en de ondergrond klaar te maken voor...

Jeugdmendag 1 april 2024

Een fantastische dag voor jong en oud in Baarle Nassau! De jeugd heeft de toekomst. Dus geef je op, ga kijken en geniet. Zie de flyer, opgeven via Mendistrict Zuid!

Impulsmarathon 10 maart 2024 Panningen

Op zondag 10 maart organiseren we op onze nieuwe locatie in Panningen de impulsmarathon. Aanmelden kan via mijnknhs of een mail sturen naar wedstrijdsecretariaat@menverenigingpeelenmaas.nl.

Niels Vermeulen naar Strijd der Districten

Elke winter wordt er in Ermelo de Strijd der Districten georganiseerd, waarbij de mendistricten tegen elkaar strijden in een indoormarathon. Deze wordt op zondag 28 januari verreden. Tijdens diverse wedstrijden in district Zuid werd er fanatiek gestreden voor de...

Uitslagen minimarathon Panningen

Afgelopen weekend werd in Panningen de jaarlijkse indoor minimarathon van Menvereniging Peel en Maas georganiseerd. Zaterdagmiddag is er begonnen met een speciale rubriek voor shetlandpony,s. Hier gingen 14 combinaties van start. Daar zagen we mooie vlotte omlopen en...

Voorlopig programma minimarathon online!

Het voorlopige programma voor onze minimarathon staat online! Klik HIER of op de afbeelding om naar het programma te gaan. Hier vind je ook de voorlopige startlijst en parcourstekening. Veel succes met de laatste voorbereidingen!

Nieuwe locatie Menvereniging Peel en Maas

25 jaar heeft Menvereniging Peel en Maas gebruik mogen maken van het mooie wedstrijdterrein aan de Pottevenweg in Ysselsteyn. Het hindernissenterrein werd ter beschikking gesteld door de familie Keijsers. De omliggende terreinen van de familie Bos en Sikes mochten we...

Terugblik Nederlandse Kampioenschappen Exloo

16-17 september waren de Nederlandse kampioenschappen klasse L en M in Exloo. Ook waren er rijders van onze menvereniging geselecteerd. Ilse Steijvers enkelspan pony klasse L met haar pony Tess reed naar een verdienstige 11e plaats. Demi Van Bree enkelspan pony klasse...

Indoor minimarathon Panningen

Het is al weer donker aan het worden en dat betekent dat wij vooruit aan het kijken zijn naar de wedstrijden voor 2024. Dat betekent dat onze indoor Minimarathon er weer aankomt op 6/7 Januari 2024. Zijn jullie er ook bij?

Pierre Sommers vrijwilliger van het jaar

Pierre Sommers! Met trots presenteren wij onze Vrijwilliger van het jaar. Menvereniging Peel en Maas heeft veel aan deze onvermoeibare, vriendelijke, rustige duizendpoot te danken en daar zijn we zeer dankbaar voor. Gefeliciteerd en ga vooral zo door Pierre.

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is de grootste Nederlandse sportfederatie voor de paardensport.

Op Hoefnet vind je al het laatste wedstrijdnieuws.

Wedstrijdarchief

Menvereniging Peel en Maas heet iedereen van harte welkom op onze eerste wedstrijd van 2024.

ONDANKS DE VELE REGEN IS ER VOLDOENDE PARKEERRUIMTE AAN DE ACHTERZIJDE VAN DE GROTE RIJHAL!!!
AUB BORDEN VOLGEN VOOR PARKEREN

Zaterdag:
11 uur: Verkennen
13 uur: Shetlanderrubriek
15.30 uur: Zaterdagrubriek -aansluitend slepen en verkennen
17 uur: Ombouwen parcours naar Rubriek onder het zadel.
(Kegelpoorten staan op 1.0 m breedte)
17.30 uur Start Rubriek onder het zadel

Aansluitend slepen en ombouwen.

Zondag:
8 uur: Secretariaat open -verkennen
9.00 uur: Start alle rubrieken

Tussendoor slepen en mogelijkheid tot verkennen

Prijsuitreiking ca. 1 uur na finish van de laatste deelnemer.

 

Share This